Diensten

Begeleiding


1 van de voornaamste dingen die ik naast het rijden doe, is lesgeven. Zo begeleid ik zowel ruiters in hun dagelijkse training alsook op wedstrijd.

U kan me altijd contacteren om mogelijke opties door te nemen?

Voor mensen die op internationale wedstrijden gaan of woonachtig zijn in het buitenland komen we vast ook tot een werkbare samenwerking.

Trainen van talentvolle paarden


Met de grootste zorg kan ik uw dressuurpaard verder door trainen tot en met Grand prix niveau! 

Ook als u tijdelijk even hulp nodig heeft bij het rijden van uw dressuurpaard dan mag u me altijd vrijblijvend contacteren.

Ik ben in principe altijd op zoek en sta open tot constructieve samenwerkingen. Laat het mij dus gerust weten als u een talentvol paard heeft die u lange tijd wil  zien doorgetraind worden.

Internationale handel


De verkoop van dressuurpaarden zit nog steeds sterk in de lift. Door de jaren heen heb ik vele mensen  ontmoet en beschik ik op dit moment over een zeer ruim netwerk van professionele mensen die steeds op zoek zijn naar goede dressuurpaarden. Wenst u een paard te kopen of te verkopen dan verwijs ik u graag door naar dit formulier .

Wedstrijden


Geniet u als rasechte liefhebber of als investeerder van uw paard op wedstrijd te zien? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wedstrijden zijn uiteindelijk nog altijd datgene die de ultieme droom is van zowel ruiter, eigenaars als fokkers.

Ik help u graag uw droom verwezenlijken en neem u graag mee als uw paard straks aan een grote wedstrijd deelneemt.


Advies 


Misschien heeft u uw oog laten vallen op een toekomstig paard en droomt u al even weg. Toch zijn dit niet steeds eenvoudige beslissingen. Indien u dit wenst bespreek ik graag met u wat uw doelen zijn om vanuit uw perspectief en vanuit mijn ervaring  het paard te evalueren om zodoende een weloverwogen beslissing te kunnen maken