De zoektocht

De zoektocht naar een geschikt dressuurpaard is niet altijd even makkelijk. Het immers een belangrijke stap en beslissing in uw verhaal! Bent u  een professionele ruiter of een gemotiveerde hobby ruiter die wenst  beroep te doen op mijn advies dan sta ik u graag bij. U kan de zoektocht naar een geschikt paard door mij laten coördineren, doch kan dit ook bij een door u uitgezocht paard.

Voorlopig bied ik geen paarden online te koop aan. Ik beschik echter wel over een aantal paarden die te koop aangeboden worden.  Vult u vrijblijvend onderstaand formulier in om meer info te krijgen omtrent paarden die ik te koop aanbied.

Ik ben altijd actief op zoek naar geschikte paarden om zelf aan te kopen. Bent u fokker of heeft u een een leuk dressuurpaard te koop, neem dan zeker contact op en misschien kunnen we een goede samenwerking uitwerken. De paarden die ik zoek zijn steeds dressuurpaarden met drie correcte basisgangen, goede gezondheid en tussen de 3 en 12 jaar oud. Via onderstaand formulier kan u uw paard aanbieden of een afspraak regelen om uw paard voor te stellen.